DAY 18 | Hanging Wreath

18 December 2017

Welcome Lina with a wonderful, HANGING WREATH, for the holidays and DAY 18.

It’s such a pleasure to welcome Lina back. Lina’s has been with this projects from the beginning and is a constant source of positivity and creativity. Today’s classic is such a beautiful touch for the season and I look forward to sharing Lina and clever solution for these Hanging Wreaths.

It´s my day in our lovely christmas calendar of TCCS – day 18, YAY! I´m sure you can all agree about having hundreds of christmas crafting ideas and it´s hard to pick just one. But at last I decided to make a simple “roof-wreath” made of steel band and lot´s of  branches from the forest behind my house. See the pictures of what you need to actually make this easy wreath —- Lina

Det är dag 18 i TCCs gemensamma julkalender  och den är min – YAY! Vi har sett så fantastiskt fina och personliga julpyssel det här året och ni vet hur det är – man har 100 olika idéer man vill göra ut. Jag har i alla fall, efter mycket om och men, bestämt mig för att göra en rund takbonad som man kan dekorera med växter och blommor och hänga över matbordet eller soffbordet. Jag har såklart försökt att använda så mycket som möjligt från skogen bakom huset. Naturlig inredning som jag brukar kalla det.

MATERIALS:

  • Steels band with holes
  • 2 complete screws
  • Green Florist Wire

DU BEHÖVER:

  • Stålband med hål i (finns på bl a Biltema)
  • Minst 2 skruvar och muttrar
  • Grön blomstertråd (Finns i hobbybutikerna)

TÄNK PÅ: Du behöver några tunna handskar när du håller på att jobba med denna stickiga bonad.

Sen är det bara att välja några fina band eller ståltråd att göra som hänganordning. Det behöver vara fyra stycken knutpunkter för stabilitet i taket. Dekorera och bind de grenar kvistar och blommor du önskar ha i kransen. Se förvandlingen från naken till en takbonad med extra allt i filmen.

Continue here for more post and more Lina at Lina by the Bay. 

Find all of Lina’s early contributions to the calendar (here) 

  • Och ni missade väl inte Siforellas inlägg igår – DAG 17 i kalendern. Och imorgon på DAG 19 får ni inte missa vad Mia på Kinoko kommer finna på. Gina at Willowday är drivkraften bakom detta fantastiska projekt. Besök henne dagligen för att inte missa en enda sak.
  • Don’t miss yesterday’s post DAY 17 with Siforella (HERE)  Tomorrow, join Mia of Kinoko for DAY 19

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT