DAY 2 Also a star | Dag 2 Också en stjärna

2 December 2017

DAY 2 | Also a star

Wooded gardens and forests are as beautiful this time of the year as any. What’s extra nice is that almost everything that’s available can be used as building materials. It’s just to choose “what it will be,” instead. Dried grassy stems are sure to be found — sunken  with rain in autumn  — are perfect to make stars. Easy to spot and can vary in infinity. | “Också en stjärna” Insomnade trädgårdar och skogarna är minst lika vackra såhär års. Det extra fina är att nästan allt som finns där går att använda som byggmaterial. Det är bara att välja vad det ska bli istället. Torkade grässtrån som säker också blivit dränkta med regn ur hösten är perfekta att göra stjärnor av. Lätt som en plätt och går att variera i oändlighet.  

DAY 2 | “Also a star | Också en stjärna | shared with the magic of Sofia, of Mokkasin  | | Continue to full project | HERE | 

 

CLICK HERE  TO GET WILLOWDAY STRAIGHT TO YOUR INBOX — daily posts in the “24 DAYS OF SCANDINAVIAN CREATIVITY Calendar —-  AND TO RECEIVE A FREE FUN FOODS EBOOK, EXCLUSIVELY FOR SUBSCRIBERS. 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT